Δεν κατάφερε ούτε στις Αβαντίδες να πάρει θετικό αποτέλεσμα

Τρία λάθη, ένα της Βλασιάδου και δύο του διαιτητή της αναμέτρησης έκριναν το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα βρέθηκε και πάλι να κυνηγάει το σκορ, όταν η Βλασιάδου σε ένα μακρινό σουτ δεν έκανε καθόλου καλή εκτίμηση και κυριολεκτικά της έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια για να δεχτεί ένα πολύ φθηνό γκολ για την κλάση της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Πάνου ανέβασε ρυθμούς και πίεσε αρκετά για την ισοφάριση, όμως ένα τραγικό λάθος του διαιτητή ο οποίος είδε πέναλτι σε μία κόντρα, το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ οι γηπεδούχοι και απέκτησαν μεγάλο πλεονέκτημα.

Τα σημαντικά λάθη τρίτωσαν στον αγώνα όταν και πάλι ο διαιτητής κος Χατζηγιάννης δεν είδε το πεντακάθαρο πέναλτι που έκανε η Παχάκη στη Σεάρα.

Σε τέτοια παιχνίδια με ισοδύναμες ομάδας, τόσο σημαντικά λάθη στοιχίζουν και έτσι η ήττα ήρθε πολύ φυσιολογικά.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Εύβοιας βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι της ΑΕΛ, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να υποστηρίζουν την ομάδα με συνθήματα, παρότι η ομάδα δεν τους αντάμειψε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η Σύνθεση

ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Σωτηριάδη, Κόντου, Παυλοπούλου, Τσαραντάνη, Γούλα, Καστανιόν, Μούστο, Στρουμπέλοβα, Μούκα.

Αγωνίστηκαν και οι: Σεάρα, Ρήγα, Ντάβου, Μέλλου.

Αδίκησε τον εαυτό του με τις δύο λανθασμένες αποφάσεις ο κος Χατζηγιάννης από τον Πειραιά, ο οποίος κατά τα άλλα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μαζί με τους βοηθούς του.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.