Δεν καταθέτουν τα όπλα στα Χανιά – Εν αναμονή της απόφασης του διαιτητικού

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Ροκάκης  μαζί με τον ειδικό σύμβουλο Βασίλη Αμανατίδη από την επόμενη στιγμή που έγινε γνωστό πως θα γίνουν τα μπαράζ, ξεκίνησαν να σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις.

Όπως είναι λογικό, υπάρχει μια έντονη δυσαρέσκεια και ένας προβληματισμός από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ όμως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έπρεπε να λειτουργήσει άμεσα για το συμφέρον της ομάδος.

Το σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που η ομάδα δεν δικαιωθεί τότε θα εξετάσει λεπτομερώς  την επόμενη ημέρα και θα αξιολογήσει τα νέα δεδομένα γνωρίζοντας πλέον ποιοι βοήθησαν την ομάδα και ποιοι  ενώ μπορούσαν δεν το έπραξαν.

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ημέρες καθώς ανοιχτά είναι αρκετά μέτωπα αφού ήδη οι ομάδες (Απόλλων Σμ. Ξάνθη, Χανιά και Λεβαδειακός) προσπαθούν να «μπλοκάρουν» τα μπαράζ  που έχουν οριστεί 22 και 29 Αυγούστου.

Σε μια τέτοια περίπτωση άγνωστη είναι η συνέχεια καθώς τότε υπάρχει η περίπτωση να ανατραπούν όλα και να έχουμε ένα νέο σήριαλ.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις 7 ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη γεγονός που επίσης μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη της  Super League 1 η οποία έχει οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.

The post Δεν καταθέτουν τα όπλα στα Χανιά – Εν αναμονή της απόφασης του διαιτητικού appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...