«Δεν νοιάζεται για τα λεφτά ο Σλούτσκι, αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες του»

Ο Ντμίτρι Φεντόροφ, Ρώσος δημοσιογράφος και στενός φίλος του Λεονίντ Σλούτσκι ισχυρίστηκε πως ο 48χρονος τεχνικός δεν θέτει ως προτεραιότητα τα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

O άλλοτε τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες με τη Φίτσε παραιτήθηκε από το πόστο του με την ΑΕΚ να μπαίνει στο κάδρο.

Ο Σλούτσκι αποτελεί τον μεγάλο στόχο της «Ένωσης» προκειμένου να διαδεχθεί με τον Ρώσο προπονητή να επεξεργάζεται την πρόταση που δέχθηκε.

Ο ρεπόρτερ Ντμίτρι Φεντόροφ, ο οποίος είναι στενός φίλος του Σλούτσκι αναφέρθηκε στην παραίτηση του τελευταίου από τον πάγκο της Φίτεσε, αλλά και στην επόμενη μέρα.

«Ο Λεονίντ είναι ένας υπεύθυνος προπονητής και για εκείνον οι τέσσερις διαδοχικές ήττες ήταν απαράδεκτο γεγονός. Είναι άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Επιπρόσθετα δεν νοιάζεται για τα χρήματα. Έχει κερδίσει πολλά κατά την διάρκεια της καριέρας τους και δεν έχει άγχος.

Υπήρχε ένας δημοσιογράφος στην Ολλανδία που έγραφε πως είχε αμοιβή 1 εκατ. ευρώ. Δεν ισχύει. Με την παραίτηση του, ο Σλούτσκι έδειξε πως δεν νοιάζεται για τα λεφτά.

Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά είχε διάθεση να παλέψει μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν το συνειδητοποίησε, αποχώρησε. Τώρα καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Είναι απίθανο να εργαστεί σε μια ομάδα με πολύ διαφορετική φιλοσοφία απ’ ότι η Φίτεσε και η Χαλ. Θα πρέπει να καταλάβουμε εάν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει σε ομάδες που πουλάνε παίκτες ή θα επιστρέψει στη Ρωσία για να υπηρετήσει ένα μακροχρόνιο πλάνο σε κάποιο σύλλογο».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...