“Δεν προγραμματίζουμε κάτι, μόνο δουλειά”

Με όρεξη περισσότερο για δουλειά και όχι για λόγια, ο Σωτήρης Αντωνίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018/19, τονίζοντας πως πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου, θα ανακοινωθούν οι αποχωρήσαντες από το ρόστερ των “βυσσινί”.

Παράλληλα τόνισε πως θα πραγματοποιηθούν ακόμη 2-3 μεταγραφικές κινήσεις.

Πιο Αναλυτικά:

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και σωματική και ψυχική. Όταν ξεκινά μία προετοιμασία όλοι σίγουρα είναι χαρούμενοι. Υπάρχει αισιοδοξία, φιλοδοξίες, όρεξη για δουλειά.

Όλα αυτά τα στοιχεία θέλουμε να τα κάνουμε ένα ξεκινώντας επίσημα από σήμερα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Συνήθως στην αρχή της προετοιμασίας υπάρχουν μεγάλα λόγια, υψηλές υποσχέσεις και στόχοι. Εγώ θέλω να πω πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά έτσι ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα να μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι όλοι. Δεν προγραμματίζουμε κάτι, μόνο δουλειά. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πρέπει να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις μεταγραφές:
«Ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι κανένας προπονητής στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ήρθαν σοβαροί και νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Έχουν παίξει όλοι την περασμένη σεζόν και αναμένεται να υπάρξουν ακόμα 2-3 μεταγραφές. Τότε θα φανεί αν είναι επιτυχημένη χρονιά. Μπορεί να υπάρξει και αποτυχία σε κάποια, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος».

Για τις αποχωρήσεις:
«Εντός των ημερών και πριν ανέβουμε στο Καρπενήσι θα υπάρξει ανακοίνωση. Πάνω θα ανέβουμε με 27 με 28 ποδοσφαιριστές».