Δεν σταμάτησε ούτε στο Δασοχώρι

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο του 4 – 0 πέρασε η Συκέα από το Δασοχώρι και τον τοπικό Ατρόμητο, στη πορεία της που κάνει για επιστροφή στην Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρατζιόλη, με τη νίκη αυτήν παρέμεινε στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας και διατήρησε την διαφορά της από τους διώκτες της, χάρις σε τέσσερα τέρματα που επετεύχθησαν όλα τους στην επανάληψη της αναμέτρησης.

Στο 55′ ο Λάμπρος Καρατζιόλης με σουτ μέσα από τη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Συκέας, για να έρθει με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Δημήτρης Καρατζιόλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 67′ ο Παναγιώτης Μήσιος με σουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 για να έρθει στο 85′ ο Δημήτρης Ζιώζιος για να διαμορφώσει το τελικό 4 – 0 από την άσπρη “βούλα” του… πέναλτι, που νωρίτερα κέρδισε ο ίδιος.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Καρατζιόλης): Λιάκος, Μήσιος, Κολιούμπας (85′ Ζιώζιος Ι.), Καρατζιόλης Δ., Τέλλιος, Ζιώζιος Ν., Παλάσκας, Κατσιγιάννης Φ., Κοντοτάσιος (65′ Ζιώζιος Δ.), Καρατζιόλης Λ. (75′ Βάμπος), Χανιώτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Τάνας, Ντανταλής.