Δεν σταματούν πουθενά οι Παίδες

Με το μοναδικό τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Δάκτυλας, η Μικτή Παίδων ΕΠΣΛ κατάφερε να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενωσιακό πρωτάθλημα επικρατώντας με 1 – 0 της Μικτής Παίδων της Θεσσαλίας και να φθάσει στους δέκα βαθμούς την διαφορά από την δεύτερη Μικτή αυτήν της Πιερίας.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Έτσι, οι νεαροί ποδοσφαιριστές και παίκτες του Γιώργου Δοδοντσάκη τελείωσαν το ενωσιακό πρωτάθλημα φθάνοντας τους είκοσι ένα βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και χάνοντας ουσιαστικές ευκαιρίες με εκφραστές τους Λαζαρίδη, Κοτσιανούλη και Πινακά, το λαρισινό συγκρότημα προσπάθησε από την αρχή να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τον Δακτύλα στο 45+1′ να πετυχαίνει τέρμα και το μοναδικό του αγώνα, δίνοντας εν τέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιώργου Δοδοντσάκη έκαναν καλά την δουλειά τους και κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν στο τέλος ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στο σύνολο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η Σύνθεση

Μικτή Παίδων ΕΠΣΛ (Γιώργος Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Κόκκοβας, Κίτσιος, Μπουρουτζίκας, Τσούτζουρας (36′ Ζαχαράκης), Μαλάκος, Δάκτυλας, Πινακάς (75′ Θεοδώρου), Καλφούντζος, Κοτσιανούλης, Λαζαρίδης (67′ Σακελλαρίου).