Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Λάρισας

Ποδαρικό με το… αριστερό για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να αξιώσει κάτι παραπάνω από το ματς και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4 – 1 από τη Νίκη Βόλου, για την 10η αγωνιστική της Super League 2.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν και ο καλύτερος. Η Νίκη παρά την αρχική πίεση και τη χαμένη ευκαιρία του Μιράντα στο 12′, αλλά και την κεφαλιά του Γαρβιηλίδη στο 17΄ που απομάκρυναν οι αμυνόμενοι πάνω από τη γραμμή, δεν μπόρεσε να επιβάλλει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα -των αρκετών προβλημάτων- να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του ευκαιρία. Ο Σιατραβάνης έκανε τη σέντρα, ο Μπάγιτς έχασε την μπάλα μέσα από την «αγκαλιά του» με τον Καλούση να πλασάρει προ κενής εστίας για το 1-0.

Οι κυανόλευκοι μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και άσκησαν πίεση στους Λαρισαίους. Στο 40′ η Νίκη κέρδισε πέναλτι όμως ο Τσουκαλάς δεν κατάφερε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Μπακαρό με το 1-0 να παραμένει έως και την ολοκλήρωση των πρώτων 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη ανέβασε στροφές και σχεδόν με το “καλημέρα” έφερε το ματς στα ίσα. Στο 49′ ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα, ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-1. Λίγες στιγμές μετά η Νίκη πέτυχε την ολική ανατροπή το ματς. Στο 55΄ ο Μιράντα μετά από σέντρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπακαρού, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα μετά από σέντρα και με πλασέ έκανε το 1-2.

Μάλιστα στο 69′ οι Βολιώτες λίγο έλειψαν να κάνουν το 1-3, αλλά ο Ροχάνο δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά τη σέντρα του Παναγιωτίδη. Τελικώς, στο 81′ ο Αργεντινός κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή νικώντας τον Μπακαρό για το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Γαβριηλίδης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Oι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Μπακαρός, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος, Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης (Διβανές 81′), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης (Νούσιος 73′).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Ανδρέου, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (Μέτσε  81′), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (Παναγιωτίδης 77′), Μορέιρα (Ροχάνο 46′), Μιράντα (Κριμιτζάς 81′), Σιαφά (Τζιώρας 65′).

Πηγή: regista.gr