Δεν τον φτάνει κανείς…

Μια ανάσα βρίσκεται και από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή ο Μαχητής Τερψιθέας ο ο οποίος, πατώντας… “γκάζι” για ακόμη μια φορά στο δεύτερο μέρος επικράτησε με 4 – 1 της Δήμητρας Αγιάς και πλέον 5 αγωνιστικές πριν από το τέλος κανείς δεν τον απειλεί για τη πρώτη θέση.

Από την άλλη οι φιοξενούμενοι έκαναν μια ήττα εντός… προγράμματος και πλέον συνεχίζουν την ύστατη προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στη κατηγορία.

Το Φιλμ του Αγώνα

6′ Ο Τσιτουρτζής βγάζει κάθετη μπαλιά στον Σαββίδη, αυτός τετ-α-τετ με τον Πουτσιάκα κάνει το σουτ που αποκρούεται πρώτα από τους αμυντικούς και μετά να μπλοκάρει την μπάλα ο Πουτσιάκας.

14′ 1 – 0 Ο Μάτος με πάσα βγάζει τον Αποστόλου τετ – α – τετ , αυτός με δυνατό σουτ κάνει το 1-0.

24′ Ο Σαββίδης απέναντι στον Πουτσιάκα κάνει το σουτ και η μπάλα άουτ.

35′ 1 – 1 Ο Καζάνι κάνει το σουτ, στο δοκάρι η μπάλα στην επανάληψη χτυπάει στον Μπρέλλα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. 1 – 1.

40′ Ο Μάτος από δεξιά κάνει μια μπαλιά στα αριστερά, εκεί κινείτε ο Αποστόλου που κάνει μια κούρσα 25μ βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πουτσιάκα και ο Μεσημέρης τον προλαβαίνει πριν κάνει το σουτ.

47′ Μόνος του ο Σαββίδης στο ύψος του πέναλτι κάνει το σουτ αλλά αποκρούεται.

54’ 2 – 1 Ο Τσιτουρτζής, πιάνει το σουτ και κάνει το 2 – 1.

61′ Σέντρα από δεξιά ο Λιλλολάρι στον Σαββίδη, αυτός κάνει το σουτ και αποκρούει ο Πουτσιάκας.

65′ Δυνατό σουτ του Μάτου στην δεξιά γωνία του Πουτσιάκα που πέφτει και αποκρούει σε κόρνερ.

84′ 3 – 1 Ο Μολάς βρίσκει τον Τσιτουρτζή και αυτός από αριστερά κάνει το σουτ και η μπάλα καρφώνεται στο δεξί γάμα τις εστίας του Πουτσιάκα.

85′ 4 – 1 Κάθετη του Βλησαρούλη στον Κουρούκα, αυτός με την μία το σουτ και 4 – 1.

87′ Δυνατό σουτ του Κουρούκα στην δεξιά γωνία του Πουτσιάκα που πέφτει και αποκρούει σε κόρνερ.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Σταυροθεόδωρος – Αχιλλέας Στεργιάκης): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης, Παυλόπουλος (80′ Βλησαρούλης), Τσιτουρτζής, Μολάς, Σαββίδης, Μάτος (71′ Τσιαντόυλης), Αποστόλου (78′ Κουρούκας).

Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πουτσιάκας, Γεωργουβίτσας, Μανωλακούδης, Μεσημέρης, Τριανταφύλλου, Παύλου, Πεζής, Θεμελής,Καζάνι (74′ λ.τ. Φλώρος), Σκιάς (54’ Κατσιούλης), Πλιάγκας (60’ Καλαμπαλίκης).

Δαιτητική Τριπλέτα
Κακαρδάκης, Καραθάνος, Γούλας.

Δελτίο Τύπου