Δεν τράβηξε… «22» ο Πύρρος!

Σπουδαίο «διπλό» στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Πύρρος Βορειοηπειρωτών Λάρισας, κερδίζοντας στην Γιάννουλη την ομώνυμη Δήμητρα με 2 – 0.

Αν και μπήκαμε στο «22» ο Πύρρος τράβηξε… «21» και δεν κάηκε, πανγυριζόντας σπουδαίο διπλό παραμονής στην Γιάννουλη!

Οι «μπλε» του Γιάννη Τσαλάγγα «χτύπησαν» μία φορά σε κάθε ημίχρονο και με δράστες του Νικούλη και Γιώργη πέτυχαν μια σπουδαία νίκη φτάνοντας τους δέκα βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Στους 14 έμεινε η Δήμητρα Γιάννουλης.

Ο Πύρρος έδειξε τις προθέσεις του για την αναμέτρηση από το 2ο μόλις λεπτό όταν και κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Τζόγκας είδε την Κοτλή να του λέει «όχι», κρατώντας προσωρινά το μηδέν στην εστία της Δήμητρας Γιάννουλης.

Ο συνήθης ύποπτος, Νικούλης στο 27ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Γιάννη Τσαλάγγα, με τον Γιώργο στο 66ο να πετυχαίνει το 2 – 0 και να «κλειδώνει» την νίκη για τον Πύρρο.

Να σημειωθεί πως στο 8ο λεπτό ο Πύρρος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές με την αποβολή του Τσιρογιάννη και την Δήμητρα Γιάννουλης να κερδίζει πέναλτι. Από την «άσπρη» βούλα εκτέλεσε το πέναλτι ο Βασίλης Σπανός και ο Ντούσιος αντέδρασε σωστά για το συγκρότημα του Γιάννη Τσαλάγγα…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας): Κοτλής, Σαπάκος, Γουλούλης (70′ Κονταξής), Ντόκος, Τάφα, Μπαμπαλής, Κατσαμπέλας (46′ Αμπατζίδης), Σπανός (29′ Φώτος), Ραμάι, Καρβούνης, Μπόντε.

Πύρρος Βορειοηπειρωτών (Γιάννης Τσαλάγγας): Ντούσιος, Μάρης, Βίλης, Αλιάι, Βύρλας, Φιλίππου (46′ Γιώργης), Τζόγκας, Σάρρα, Τσιρογιάννης, Νικούλης, Σουλάι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μάνος, Βαλιώτης.