Δεν (Χ)αμογέλασε κανείς
Καμία ομάδα εκ των Ανθούπολης και Ροδιακού δεν έφυγε από το γήπεδο της Ανθούπολης με το τρίποντο της νίκης στις αποσκεύες της. Το τελικό αποτέλεσμα, 1 – 1.
Οι φιλοξενούμενοι με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνδιού και κάτι (63′) έφτασαν στο γκολ. Ο Τσιόγκας εκτέλεσε κόρνερ, με την μπάλα να “κολλά” μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και τον Γιάννη Τσιρόπουλο να χαίρεται στην αναμπυμπούλα και με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ για τους “ασπρόμαυρους”.
Την χαρά όμως για την πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας από τα πρόσωπα των παικτών του Ροδιακού, ήρθε για να… σβήσει από τον πάγκο της Ανθούπολης, ο Κώστας Αλβανός. Ο Χατζηρούφας σέντραρε από δεξιά, με τον Κώστα Αλβανό με σουτ στην κίνηση με το με το δεξί του πόδι στην απέναντι γωνιά του Καμαγιάννη, να διαμορφώνει το τελικό 1 – 1.
Οι Συνθέσεις
Ανθούπολη (Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Μακρυνίκας, Τζήκας, Κυπαρίσσης, Αντωνόπουλος, Παυλίδης, Αθανασίου (73′ Πούλιος), Χατζηρούφας, Σκορδίλης, Μαρβατάι, Μπατζιανούλης (64′ Αλβανός).
Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Καμαγιάννης, Δεμερτζής (33′ Πατρίκου), Γκαμπέτας, Βόγγολης, Λόλας, Γεροστέργιος, Τσιόγκας, Φωτίου (60′ Ρόκα), Τσιρόπουλος, Κακαβίτσης, Κουσάνας (82′ Μπαλκούρας).













