Δεν (Χ)αμογέλασε κανείς…

Ισόπαλο με σκορ 1 – 1 έληξε το παιχνίδι στη Νεάπολη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος βρήκε δίχτυα στο 37′ και ο Χρήστος Πότσης στην επανάληψη που έφερε το ματς στα ίσια στο 75′, διαμόρφωσε το τελικό σκορ και αμφότεροι οι δύο σύλλογοι πήραν από ένα βαθμό.

Από οκτώ βαθμούς έχουν λοιπόν οι δύο ομάδες και μοιράζονται την ίδια θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αφήσουν πίσω το σημερινό ματς καθώς δεν πήραν τους τρεις βαθμούς και να δουν με καλύτερο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

Στο 37ο λεπτό του αγώνα λοιπόν, ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος κατάφερε από πλεονεκτική θέση για γκολ να βάλει σε θέση οδηγού στο σκορ τη Νεάπολη και το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και στο 75ο λεπτό, ο Χρήστος Πότσης πέτυχε το 1 – 1. Ο Γιώργος Καραπετσάνης επιχείρησε μία παράλληλη πάσα από τα δεξιά και ο Πότσης που ήταν αποδέκτης της μπάλας, κέρδισε τον Παπαναστασίου και αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Οι Συνθέσεις

Νεάπολη Λάρισας: Παπαναστασίου, Δεσπόπουλος, Συγκούνας, Μανδραβέλης, Μπουχλαριώτης, Μέκρας Γ., Μπαλαούρας, Μανώλης, Τασούλης, Μπούνα, Γαρυφαλλόπουλος.

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαδημητρίου, Καραπετσάνης (80′ Πατσιούρας Β.), Αλίου, Κοτρώτσιος, Καρβουνάρης (60′ Πότσης), Τζουρτζουκλής, Παπαδόντας, Πατσιούρας Ν. (35′ λ.τ. Σκαφιδάς), Πρισακάρου, Τριτάρης, Ψύρρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Αναστασίου, Δεδικούσης.