Δεύτερη νίκη, δεύτερο… «Over»!

Συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις η Δόξα Αργυροπουλίου, η οποία επικράτησε με 3 – 1 εκτός έδρας το Κιλελέρ, για την Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Αργυροπούλι μετά το 7 – 1 της προηγούμενης, αγωνιστικής, ενώ αντίθετα για το Κιλελέρ αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Από νωρίς νωρίς στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους, κάτι που μετέφεραν και στον πίνακα του σκορ, διότι μόλις στο 6ο λεπτό ο Αλέξανδρος Καλόγηρος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.

Στην “επανάληψη” τώρα, η Δόξα Αργυροπουλίου «χτύπησε» και πάλι… νωρίς! Ο Φράνσι Τσένα στο 48′ πήρε τη… “σκυτάλη” των γκολ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Για να έρθει δέκα λεπτά ο Αλέξης Τζατζάκης να “κλειδώσει” τη νίκη κάνοντας το 0 – 3 κόντρα στη πρώην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι που δεν τα παράτησαν, αντέδρασαν και στο 69ο λεπτό του αγώνα, ο Θανάσης Αργύρης κατάφερε να μειώσει σε 1 – 3. Όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω στο ματς με το 1 – 3 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Οι άνθρωποι της Δόξας Αργυροπουλίου συγχαίρουν τη διαιτητική τριπλέτα για τις αποφάσεις που πήραν στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής…

Οι Συνθέσεις

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Κίτσιος Π., Χατζής Γ., Μαντζαφούλης, Καρακάνος (65′ Φορτομάρης), Αργύρης, Ντονούδης (75′ Ζιόμπουρας Απ.), Παπαχρήστος, Γκαραλιάκος (60′ Χατζής Κ.), Μαλάκος (60′ Κίτσιος Δ.).

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Τζαφέρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Σακοράφας Β., Καραγιάννης, Καραλής (60′ Πέρκας), Σακοράφας Χρ., Παραφέστας, Φουρτούνας, Τσένα, Καλόγηρος (87′ Κόκκορας), Τζατζάκης (85′ Κοτρώτσιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Μίχος, Αναστασίου.