Δεύτερη σερί νίκη για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ που επικράτησε με 3 – 0 του Φ.Σ. Αμπελώνα στο Αλκαζάρ.

Τα κορίτσια ξεκίνησαν δυναμικά και στο πρώτο σετ προηγήθηκαν με διάφορα 7 πόντων και διατηρώντας την μέχρι το τέλος έφτασαν εύκολα στο 25 – 15.

Το δεύτερο σετ είχε μεγαλύτερες συγκινήσεις και με την φιλοξενούμενη ομάδα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της προηγήθηκε με 18 – 19,η ψυχραιμία και το καλό σέρβις γύρισαν το σετ υπέρ των βυσσινί με σκορ 25 – 23. Το τρίτο σετ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ΑΕΛ με πολλά λάθη έφτασε να χάνει με 18 – 14, κάπου εκεί οι κοπέλες μας έδειξαν για άλλη μια φορά χαρακτήρα καταφέρνοντας να γυρίσουν το παιχνίδι και να το κατακτήσουν με 25 – 22. Ήταν μια σπουδαία Νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Μπράβο στα κορίτσια μας και συνεχίζουμε.

Τα Σετ
25 – 15, 25 – 23, 25 – 22.

ΑΕΛ (Ιόβτσεβ): Ανδρεάδη, Ιόβτσεβα, Καμπουρογιάννη, Καραδήμου, Κολοβέτσιου, Κοντογιάννη, Λουκανίκα, Μπουφίκου, Μπρούτσου, Παπαδημητρίου, Στανίση, Τεντολούρη, Χατζή, Χρυσοπούλου.

Φ.Σ. Αμπελώνα (Μπεκιάρης): Κεραμίδα, Νταφούλη Ειρ., Νταφούλη Μ., Κόκκινου Ε., Κόκκινου Φ., Τσάκο, Ντιζέ, Γκόγκουρα, Μιχαλέ, Αβελλα, Λυγούρα, Μήλιου, Χρυσοβέργη, Λαφαζάνη.