Δεύτερη σερί νίκη για την Ροδιά

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, αλλά με πολύ πάθος και απο τις δυο ομάδες για την νίκη, η φιλοξενούμενη ομάδα της Ροδιάς κατάφερε και πήρε την δεύτερη σερί νίκη με σκορ 2 – 1 απέναντι στην μαχητική και νεανική ομάδα της Θύελλας Λάρισας. Τα γκολ για τις δυο ομάδες πέτυχαν στο 10′ για την ομάδα της Θύελλας ο Ζησάκης,αμέσως ήρθε η απάντηση απο την ομάδα της Ροδιάς με τον Τόρη, και το νικητήριο γκολ πέτυχε με κεφαλιά για την ομάδα των φιλοξενούμενων ο Γκιόζι.

Το Φιλμ του Αγώνα

10′ 1 – 0 Πρώτη εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα της Θύελλας ο Ζησάκης πηδάει πιο ψηλά απο όλους τους αμυντικούς της Ροδιάς και με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

11′ 1 – 1 Άμεση ήταν η απάντηση για την ομάδα της Ροδιάς καθώς με την σέντρα και ύστερα απο ωραία προσπάθεια και εξαιρετική σέντρα ο Τόρης με σουτ πάνω στην κίνηση φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

20′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Τόρη η μπάλα καταλήγει εκτός εστίας.

30′ Ωραία εκτέλεση κόρνερ απο τον Βασιλειάδη πιο ψηλά απο όλους ο Γλιόζη ο οποίος πιάνει και την κεφαλιά αλλά ο Ζαχαρόπουλος πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα.

47′ Πρώτο σουτ για το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα της Ροδιάς απο τον Τόρη η μπάλα περνάει αουτ.

80′ 1 – 2 Ο Πίγκας απο αριστερά σεντράρει και ο Γκιόζη με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-2.

82′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Γκιόζη απο τον διαιτητή Ρεντόπουλο ο οποίος και τον αποβάλει.

88′ Εκπληκτική ενέργεια απο τον Καραγκούνη ο οποίος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Παπαζήση  αλλά αστοχεί στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Λάρισας (Θεόδωρος Βουτυρίτσας): Ζαχαρόπουλος, Γκουτζούμης, Γκαραγκούνης, Χολέβας (62′ Γκόγκος), Κατσιάνος, Βουτυρίτσας (54′ Κοκκαλάς), Γκουντάρας, Ζησάκης, Χατζής, Γώγας,  Παπαοικονόμου (46′ Μπέκας).

Ροδιακός (Βασίλης Αργυρακούλης): Παπαζήσης Γιάνας , Τσιρόπουλος( 70′ Μπαλκούρας), Λάκης, Γεροστέργιος, Μαντζαφλάρης, Τόρης, Γκιόζι, Πίγκας (80′ Φτεριώτης), Βασιλειάδης (75′ Κουνής) , Σπάχος.