Δηλώσεις Κόουλμαν – Τσιώλη (Video)

Δηλώσεις Κόουλμαν – Τσιώλη (Video)

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ΑΕΛ – Άρης στο AEL FC ARENA, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Κρις Κόουλμαν αλλά και ο Σάκης Τσιώλης μίλησαν για το παιχνίδι.

Το ArenaLarissa.gr, για ακόμη μια φορά ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν από τους δίκους τεχνικούς ηγέτες, σε μορφή εικόνας και ήχου – βίντεο…

Κρις Κόουλμαν: “Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η απουσία 10 ποδοσφαιριστών που δύσκολα μπορούμε να το χειριστούμε. Αγωνίστηκαν αρκετοί όπου δεν είχαν λεπτά συμμετοχής σε άλλα παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένος από την σημερινή μας απόδοση. Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε την δύναμη και το πάθος του συνόλου του ρόστερ μας αλλά και την δυσκολία που θα συναντήσουμε εάν τελικά αγωνιστούμε στην SL, καθώς εκεί υπάρχουν ομάδες με ποιότητα, αλλά σίγουρα μπορούμε να ανταποκριθούμε, εάν είμαστε πλήρης. Η ομάδα έχει αρμονία και καλό δέσιμο. Περισσότερο είναι ζήτημα ψυχολογικό, παρα αγωνιστικό. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε να παίξουμε τα επίσημα παιχνίδια. Η ομάδα πνευματικά είναι πολύ κουρασμένη. Χωρίς να θέλω να προσβάλω την προηγούμενη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο φιλικό, σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα επιπέδου SL και η εμφάνιση μου άρεσε περισσότερο, παρά το γεγονός ότι χάσαμε. Ως προπονητής, με ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία της ομάδας μας και αυτήν σήμερα λειτούργησε πολύ καλά”.

Σάκης Τσιώλης: «Αυτό το φιλικό ήταν ότι πιο σημαντικό για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει συμπεριφορά και τακτική ομάδας της SL. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας προκειμένου να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Κάτι έχει αλλάξει, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ για να είμαστε έτοιμοι με την Ξάνθη. Όσο για την ΑΕΛ, ξεκίνησε πολύ καλά και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ήταν ανταγωνιστική και μας κόντραρε. Έχει τους παίκτες και το υλικό για να αντιμετωπίσει τις όποιες καταστάσεις θα υπάρξουν στη συνέχεια».

[youtube 4Xvd6-Wz4A4]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...