Δημοκρατικό ΕΠΟΣ: Η ΠΑΕ ΑΕΛ «έκοψε» δημοσιογράφο γιατί πήγε μάρτυρας σε μήνυση κατά του Κούγια!

Τέλος δεν μοιάζουν να έχουν οι «στιγμές παραφροσύνης» της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία αφού αρχικά «έκοψε» δημοσιογράφους λόγω… Covid 19, πλεόν «κόβει» και δημοσιογράφους – μάρτυρες σε υποθέσεις μηνύσεων και αγωγών κατά του μεγαλομετόχου Αλ. Κούγια.

Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα πλέον, πως η ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδό της βάζει όποιον θέλει! Όποιον τα γράφει «καλά», τουλάχιστον σύμφωνα με τη δική της κρίση.

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος των πλέι άουτ, η γηπεδούχος ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να «φιλοξενήσει» έως 30 δημοσιογράφους, όχι όμως του ιδίου μέσου.

Με τη δικαιολογία πως οι θέσεις καλύφθηκαν από 30 δημοσιογράφους, 30 διαφορετικών ΜΜΕ, η ΠΑΕ ΑΕΛ απέρριψε αιτήματα μη αρεστών δημοσιογράφων. Ξέρετε εκείνους για τους οποίους έχει καταφερθεί επανειλημμένως ο Αλ. Κούγιας, ως στοιχηματζήδες, αλήτες, σκούπιδια κλπ.

Βέβαια η παρουσία των δημοσιογράφων στους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν ξεπερνούν τους δημοσιογράφους που καλύπτουν έναν τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου. Παρόλα αυτά έχουν διαπιστευτεί 30 δημοσιογράφοι, 30 διαφορετικών ΜΜΕ. Δεν ξέρω εάν έχουμε τόσα ΜΜΕ που καλύπτουν περιστασιακά την ΑΕΛ. Μετρήστε και εσείς.

Αυτά όμως όλα, είναι περσινά ξινά σταφύλια. Τα ξέρετε ήδη!

Η νέα εξέλιξη πραγμάτων έχει ως εξής:

Απορρίφθηκε το αίτημα διαπίστευσης του Δημήτρη Αγραφιώτη ως εκπροσώπου του ArenaLarissa.gr στον αγώνα με τον Πανιώνιο, γιατί λέτε;

Όπως αποκάλυψε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, «κόπηκε», γιατί παρουσιάστηκε ως μάρτυρας στη μήνυση που υπέβαλε ο Δημήτρης Πετρωτός κατά του Αλ. Κούγια για την υπόθεση περί επίθεσης και συκοφαντικής δυσφήμισης στον αγώνα με τον Πανιώνιο στις 22/12/2019!

Χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο; Νομίζω πως όχι!

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλό καλοκαίρι, καλά μπάνια, με μπόλικο αντιλιακό γιατί ο ήλιος… καίει. Προσοχή στο μαύρισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...