Δημόπουλος: «Κερδίσαμε και πάμε για άνοδο»

Θετικά συνέχισε το πρωτάθλημα της Α΄1 κατηγορίας η Προοδευτική Ανάβρας, αφού επικράτησε της Προοδευτικής Βερδικούσιας με 1 – 0, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Χρήστος Δημόπουλος.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον 19χρονο επιθετικό της Ανάβρας, όπου μίλησε για την νίκη της ομάδας του απέναντι στη Βερδικούσια αλλά και για τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ακόμη, τόνισε πως οι «βυσσινί» πλέον αλλάζουν στόχο και θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε στο τέλος να κερδίσουν την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Χρήστος Δημόπουλος:

Για την νίκη της Ανάβρας απέναντι στη Βερδικούσια:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και χαιρόμαστε πολύ που στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δουλεύουμε σκληρά για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχουν οι «βυσσινί» στο φετινό πρωτάθλημα:

«Θέλουμε να διατηρηθούμε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και να κερδίσουμε το παιχνίδι αρχικά απέναντι στον Δολιχιακό».

Για τον στόχο που έχουν θέσει πλέον στην Ανάβρα, μετά και την κατάληψη της τρίτης θέσης:

«Πλέον στόχος είναι η άνοδος. Μέσα από σκληρή δουλειά που θα γίνει στη συνέχεια και όχι από λόγια, θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία».

Για τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει έως τώρα:

«Μέσα από ευκαιρίες που παίρνω από τον προπονητή μου είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή, προσπαθώ να πετύχω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου αλλά και για να ανέβω εγώ προσωπικά στον πίνακα των σκόρερ».

Τέλος, για το παιχνίδι απέναντι στον Δολιχιακό:

«Όπως είπα και πριν, το πρώτο μέλημα για εμάς είναι να κερδίσουμε τον Δολιχιακό στην έδρα μας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».