Διαγόρας: Θέλει να ζορίσει την Ξάνθη!

Ο Διαγόρας θέλει να δυσκολέψει την Τετάρτη του Πάσχα (15:30) τους Θράκες, οι οποίοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ!

Να βάλει δύσκολα στη Ξάνθη θέλει ο Γ.Σ. Διαγόρας στο αυριανό ματς (15:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη Super League 2. Οι Θράκες παίζουν το τελευταίο τους ουσιαστικά χαρτί έστω για τη δεύτερη θέση και «καίγονται» για τη νίκη στη Ρόδο, με τον Διαγόρα να παίζει χωρίς άγχος, αφού έχει πετύχει τους δύο μεγάλους στόχους του.

Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι αρκετά δύσκολη για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν απέναντι στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Σανδραβέλη και Αυγενικού, όπως επίσης και τους Ντοριβάλ και Σελινιωτάκη, που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Η προετοιμασία του «γηραιού» θα ολοκληρωθεί σήμερα χωρίς προβλήματα, με τον Διαγόρα να έχει ως στόχο να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ότι του αναλογεί στο αυριανό ματς.

Πηγή: 12sports

The post Διαγόρας: Θέλει να ζορίσει την Ξάνθη! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com