Διαιτητικό Δικαστήριο: Επίσημη η «πόρτα» στη Νίκη Βόλου

Δείτε την επίσημη απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο που απέρριψε την προσφυγή της Νίκης Βολου.

Η Νίκη Βόλου πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη όπως έγραψε η mikriliga.com τη Δευτέρα (5/10). Η προσφυγή που κατέθεσε κατά της Super League 2 για την άνοδο του ΟΦΙ και του Διαγόρα απορρίφθηκε.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο σήμερα έδωσε και επίσημο χαρακτήρα στην απόρριψη της κίνησης που έκανε η Νίκη Βόλου κατά της διοργανωτρίας.

Ξεπεράστηκε έτσι και η τελευταία εκκρεμότητα για την Football League που μετράει πλέον αντίστροφα για την κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα ΟΦΙ και Διαγόρας συμμετέχουν και με τη βούλα νόμιμα στην Super League 2 όπως προβλέπει η προκήρυξη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Προσφυγή – αίτηση: 1) Της ΝΙΚΗΣ 1924 ΠΑΕ, που εδρεύει στο Βόλο, κατά του Νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League2 – Football League» και Β) την Πρόσθετη Παρέμβαση: 1) της ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 υπέρ του καθ’ ου Νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League2 – Football League» και κατά της προσφεύγουσας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας και 2) της ΠΑΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970, Υπέρ του καθ’ ου Νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League2 – Football League» και Κατά της προσφεύγουσας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου « Η Νίκη 1924 ΠΑΕ».

Απορρίπτει την προσφυγή.

Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν τις πρόσθετες παρεμβάσεις.

Δείτε επίσης:

ΑΕΚ: Οι δανεικοί σε Super League 2 και Football League

Ξάνθη: Έσκασε «βόμβα» με αμυντικό από Super League!

ΕΠΟ: Εκεί θα γίνει η Γενική Συνέλευση

The post Διαιτητικό Δικαστήριο: Επίσημη η «πόρτα» στη Νίκη Βόλου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com