Διαμαντόπουλος: “Αν ισοφαρίζαμε, θα παίρναμε τον βαθμό”

Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, προπονητής του Αιγινιακού, τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν σε ένα διάστημα να ισοφαρίσουν και πως αν τα είχαν καταφέρει, θα είχαν πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έχω την χαρά και την τιμή να βρίσκομαι στην Λάρισα. Υπάρχουν δεσμοί στην πόλη και το ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε ελλείψεις. Και οι παίκτες ήταν κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και δεν προσφέραμε την ποιότητα που θέλαμε. Η ΑΕΛ ευτύχησε να προηγηθεί γιατί εμείς δεν είχαμε μπει καν στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέρουμε. Μία ευχή για τη Λάρισα. Αυτή η πόλη πρέπει να πάει μπροστά ποδοσφαιρικά. Πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Δεν αξίζει να πω αν έπαιξε καλά ή όχι. 

Καταρχάς δεν είμαι ο προπονητής που φοβάται την δουλειά του. Δεν ήθελα να φορτώσω κι άλλο τους παίκτες μου. Γι΄αυτό και προτίμησα να τους ξεκουράσω. Είχαμε την ευκαιρία να το ισοφαρίσουμε και αν ισοφαρίσουμε θα κρατούσαμε τον βαθμό. Όμως τελικά δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ.

Δηλώσεις έκανε και ο Κυνηγόπουλος:

“Ήρθαμε στην Λάρισα για να πάρουμε την νίκη. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο. Φάγαμε στην πρώτη φάση το γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε τελικά το γκολ. Κοιτάμε το επόμενο ματς.”