Διαρκείας και νέα προσθήκη στον Ηρακλή!

Ένα πρόσωπο που εμπιστεύονται τόσο ο Γιάννης Ζαντόπουλος όσο και ο Θόδωρος Δρακόπουλος αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Γιώργο Γεράκη, ο οποίος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα και ανδρώθηκε στον σύλλογο, ενώ και η οικογένειά του στήριξε για χρόνια τους κυανολεύκους.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «metrosport» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τρία πράγματα που αρμόζει στο νέο Ηρακλή είναι η αφοσίωση στην οικογένεια του Ηρακλή, θάρρος ότι δεν θα κάνουμε πίσω πουθενά και ειλικρίνεια προς τον κόσμο που έλειπε τόσο καιρό. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει για το καλό του συλλόγου».

Επιπλέον, αύριο θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο με αντικείμενο συζήτησης για θέματα οργανωτικά και αγωνιστικά.

Έτοιμα τα νέα διαρκείας του Ηρακλή

Στη διάθεση του κόσμου του Ηρακλή έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Οι «κυανόλευκοι» αναμένουν τη στήριξη του κόσμου στο πλευρό τους και παρά τη δύσκολη κατάσταση στα γήπεδα λόγω κορωνοϊού κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας. Όπως έχει γίνει γνωστό κοστίζουν 50, 100 και 500 ευρώ και ο κόσμος μπορεί να εκφράζει το ενδιαφέρον του στο τηλέφωνο 6975062755.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόλλων Λάρισας: Βόμβες με άρωμα… ΠΑΟΚ!

Κίνηση τελευταίας στιγμής με Πορτογάλο αμυντικό ο Αλμωπός

Βαρύ πένθος για Βασιλειάδη…

Παραιτήθηκε από σύμβουλος της Δόξας ο Πετράκης

The post Διαρκείας και νέα προσθήκη στον Ηρακλή! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com