Διατήρησε το “απόλυτο” με “καρέ” τερμάτων του Θώμου

Το 4×4 έκανε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Δασοχωρίου, ο Εθνικός Ολύμπου, κερδίζοντας και τον Μύτικα Καλυβίων με το εκκωφαντικό 7 – 0. Σε μεγάλη ημέρα ο Θώμος που πέτυχε “καρέ” τερμάτων, μοιράζοντας και μία ασσίστ.

img_4637

img_4639

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό για την ομάδα του Φίλιππου Ασιχίδη. Ο Θώμος πέτυχε από νωρίς το 2 – 0, δίνοντας έτοιμο γκολ (3 – 0) στον Χρήστο Πουρουτίδη, για να ολοκληρώσει το προσωπικό του χατ-τρικ, πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

img_4649

img_4645

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο μέρος. Σκόρερ του πέμπτου τέρματος του Εθνικού ήταν ο Συμεωνίδης, ενώ ο Λάζαρος Θώμος πέτυχε καρέ τερμάτων στο 68′. Ενώ το τελικό αποτέλεσμα (7 – 0) διαμόρφωσε ο Μιχάλης Ζήδρος.

img_4675

img_4657

Οι Συνθέσεις

Μύτικας Καλυβίων (Νίκος Γεροφωκάς): Νταμπώσης, Γκόλτσιος, Καζακλάρης, Μπαλούκας Κ., Ζιακούλης, Ζέτας, Καϊμακάμης, Φουρκιώτης, Μπαλούκας Δ., Γκαβαλιάγκας, Γεροφωκάς Ν.

Εθνικός Ολύμπου (Φίλιππος Ασιχίδης): Γκουτζουρέλας, Ζήδρος, Αλεξίου (Γαλανός), Μπαντής (Σανίδας), Γκαραγκούνης, Πουρουτίδης (Κουτσογιάννης), Αποστολίδης, Κακαβάνης, Καρυπίδης, Συμεωνίδης, Θώμος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Ξενίδης, Σκέτος.