Δια… πυρός και με Αναγνώστη σκόρερ το Κιλελέρ!

«Απόδραση» από το Συκούριο για το Κιλελέρ, το οποίο αν και δύσκολα, κατάφερε να επιβληθεί με 1 – 0 του τοπικού Κισσάβου, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τα περισσότερα της ομάδας του Κιλελέρ, δεν είχε κάποιο γκολ. Ο αξιόμαχος Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να υπερασπιστεί τα μετόπισθέν του, εγκλωβίζοντας τους αντιπάλους του. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο πρώτο μέρος, βρήκε τους παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, ότι δεν είχαν καταφέρει οι δύο ομάδες μέσα σε ένα ολόκληρο ημίχρονο, το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δώδεκα λεπτά. Καθώς πιο συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κουβελάς με σέντρα του στο δεύτερο δοκάρι, βρήκε τον Αναγνώστη που από θέση βολής μέσα στη περιοχή με… σουτάρα έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλαϊνή πλευρά των διχτύων του Γιάκου, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ ανοίγοντας το σκορ για το Κιλελέρ.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα, κατάφεραν να υπερασπιστούν το πολύ σημαντικό υπέρ τους προβάδισμα, μη αφήνοντας τους αντιπάλους τους να σκοράρουν κάποιο γκολ. Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης, βρήκε το Κιλελέρ να πανηγυρίζει τη πολύ σημαντική αυτή νίκη χάρις το τέρμα του Αναγνώστου.

Τα Γκολ

0 – 1 57′ Αναγνώστης.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Κορδέλας, Τζιούρας (72′ λ.τ. Φαρμάκας), Πλιάγκας (36′ λ.τ. Καραποστόλης), Κουλουκτσής, Αγγέλης, Χάμος, Μπολάκης, Κώτσιας, Τριανταφύλλου.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής (71′ Χατζησαββίδης)), Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής, Παπαγεωργίου Αθ. (46′ Παπαγεωργίου Β.), Χασομέρης, Βαγενάς (46′ Αναγνώστης), Κουβελάς (83′ Αργύρης), Χριστοδούλου (62′ Κατσαμάγκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Μάνος, Διαμαντής.