Δια πυρός ο Ηρακλής Λάρισας

Με το φτωχό πλην τίμιο 1 – 0, επιβλήθηκε ο Ηρακλής Λάρισας της Πελασγιώτιδας εκτός έδρας πανηγυρίζοντας έτσι τη νίκη στη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ευτύχησε να ξεκινήσει την αναμέτρηση ο Ηρακλής Λάρισας. Ο οποίος κατάφερε σε μία από τις πρώτες του επιθέσεις να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ήταν συγκεκριμένα μόλις το 7ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Μαξακούλη με όμορφη σέντρα – σουτ σκόραρε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, με το 0 – 1 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη το ρευστό αυτό προβάδισμα του Ηρακλή Λάρισας, έδινε ελπίδες στη Πελασγιώτιδα.

Όμως παρά τις ενέργειες των παικτών, αλλά και των προπονητών από τους πάγκους, δεν υπήρξε καμία αλλαγή στον πίνακα του σκορ. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Τα Γκολ

0 – 1 7′ Μαξακούλη.

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα: Μαστοροδήμος, Μανακούσιος Θ., Λιλελλάρι, Γελαλής, Παπακώστας Α., Παπακώστας Η., Οσμάνι, Φασούλας, Καλούσης, Μανακούσιος Δ, Χριστοδουλάτος.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μαξακούλη, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Παπαστόγιας (70′ Μεσσίας), Ζαχαρούλης, Γαργαλάς (80′ Γκαλαφάγκας), Ζιώγας, Καμέας (70′ Βέλας), Ράμα (85′ Ζτούπης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Κοτούμπας, Κουβατάς.