Δια πυρός ο Μαχητής

Έστω και με 1 – 0 ο Μαχητής Τερψιθέας κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της Θύελλας Βασιλί και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι πάνω στον Βλαχάκη. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Μαχητής κέρδισε πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φούντας ο οποίος όμως είδε τον Γκατζανά να τον σταματά και να κρατά το μηδέν.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 76′ ο Βεργής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανώλη Ζούγκα.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Βλαχάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ σε μια φάση στην οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους του Βασιλί είχε ξεκινήσει την προσπάθεια του πίσω από τον χώρο του κέντρου άρα δεν υπήρχε και παράβαση.

Η ομάδα της Θύελλας Βασιλί ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Αμπελιάς για την παραχώρηση του γηπέδου για την διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων και την άψογη συνεργασία τους.

Επίσης εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για δύο φάσεις, μία σε κάθε ημίχρονο, όπου ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι, ενώ παράπονα έχουν και από τον δεύτερο βοηθό κ. Μπαλτζή.

Τα Γκολ

0 – 1 76′ Βέργης.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Κώστας Ρόφαλης): Γκατζανάς, Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Β., Ψαλίδας (75′ Καραγιάννης), Αρίφι (55′ Μπερσιάνης), Δημητρόπουλος, Τριανταφύλλου Τ., Γκουντόπουλος, Κατμέρος, Πίσλι (55′ Μαργαρίτης), Βλαχάκης.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Νίκος Χατζημπύρος): Παναγιωτόπουλος, Μαγκούτας, Ζούγκα Μ., Δάσιος, Ντόντος, Μούμος, Γκάγκος (85′ Αγγελής Αχ.), Τσοπουρίδης (50′ Βεργής), Φούντας (75′ Μπέσιος), Ριζούλης, Φανίδης (85′ Αγγελής Ι.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Τζιμούρτος, Μπαλτζής.

Πηγή: ifarsala.gr