Δια χειρός Γιώργου Ζαϊρέ η πρώτη νίκη για τον Όλυμπο Γόννων!

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας του Νομού μας σημείωσε ο Όλυμπος Γόννων που επικράτησε του Πύρρου με σκορ, 0 – 2.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης «στροφής» του πρωταθλήματος και το συγκρότημα του Δημήτρη Κωστή με το πρώτο τρίποντο στη νέα χρονιά έφθασε τους τρεις βαθμούς και αναρριχήθηκε στη δωδέκατη θέση.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Δημήτρη Βλάχου δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» κι έτσι συνεχίζει τη προσπάθεια της χωρίς βαθμό.

Στο 25ο λεπτό ο Γιώργος Ζαϊρές μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Γιώργου Κόκρα ευτύχησε να βάλει μπροστά τον Όλυμπο Γόννων στο σκορ και το 0 – 1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 81ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε με δική του ενέργεια και όμορφο πλασέ καθώς πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους όπως και τα προσωπικά στον αγώνα και το 0 – 2 αποτέλεσε γεγονός!

Έτσι, ο Όλυμπος Γόννων με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ζαϊρέ πανηγύρισε τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Πολυμέρου, Τσιρογιάννης, Σουλάι (60′ Βίλλης), Μάρης, Σκαφιδάς, Τζιόγκας (55′ Χύσα), Βύρλας, Σάρρα (62′ Γκρίφτσα), Νούσιας, Νικούλης, Γιώργης.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Τσούγιας (30′ Συγκούνας), Μπούμπουλης Αθ., Γκουγκουλιάς Ν., Τσιντζιλώνης, Φώλλιας, Σερίφης, Μπούμπουλης Ευάγγ. (85′ Παρασκευούδης), Κόκρας, Τζήκας Στ. (60′ Πραγκαφίλλης), Ζαϊρές (85′ Κολτσίδας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Παπαγεωργίου, Κουβατάς.