Διγκόζης: «Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Άγγελος Διγκόζης με τους παίκτες του και με τη διοίκηση να βάζει τις βάσεις στο σύλλογο τα τελευταία δύο χρόνια, ετοιμάζουν αυτές τις μέρες στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα της Δράμας τον Πανσερραϊκό της νέας περιόδου.

Ένας Πανσερραϊκός που υπόσχεται πολλά και για όλα αυτά μίλησε ο Άγγελος Διγκόζης στην ΕΡΤ Σερρών.

Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

-Για την επιστροφή του Πανσερραϊκού στις επαγγελματικές κατηγορίες:   

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη ομάδα που λέγεται Πανσερραϊκός κι ο καθένας από τη δική πλευρά έβαλε ένα μικρό λιθαράκι ώστε να επιστρέψει ο Πανσερραϊκός στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η αλήθεια είναι ότι όλοι λίγο ταλαιπωρούμαστε με το θέμα της αναδιάρθρωσης. Εύχομαι και πιστεύω να γίνει η αναδιάρθρωση, να υπάρξουν αποφάσεις που θα φέρουν το καλό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Για το τι θα δούμε από τον φετινό Πανσερραϊκό:

«Θα προσπαθήσουμε αυτό που είδατε και πέρυσι, δηλαδή μια ομάδα μέσα στο γήπεδο να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Θα το προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά και με υπομονή. Εύχομαι και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

-Για το αν είναι παρακαταθήκη η «βαριά» φανέλα:

«Σίγουρα ναι, είναι παρακαταθήκη. Εξάλλου η ομάδα παρόλο που ήταν στη Γ εθνική το έδειξε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στο παιχνίδι κυπέλλου με το Ν.Π.Σ. Βόλο».

-Για το που μπορεί να φτάσει ο Πανσερραϊκός. Ποιος ο στόχος:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να μπορέσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και ανεξαρτήτως αποτελέσματος όλοι όσοι θα βγαίνουμε μέσα από το γήπεδο να λέμε ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, κάναμε την προσπάθεια κι από εκεί και πέρα σίγουρα να μην ορίζει ο αντίπαλος την τύχη του παιχνιδιού, να την ορίζουμε εμείς».

-Για το αν θα είναι καλό και ανταγωνιστικό ένα πρωτάθλημα Β εθνικής δύο ομίλων:

«Νομίζω ναι, και στο βόρειο και στο νότιο όμιλο, εφόσον γίνουν δύο όμιλοι, θα υπάρχουν πολλές μεγάλες ιστορικές ομάδες με «βαριά» φανέλα, νομίζω το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ο κόσμος πραγματικά θα παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον αυτό το πρωτάθλημα».

-Για το πόσο σημαντικό είναι η παρουσία του κόσμου:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό. Ο κόσμος είναι μεγάλη βοήθεια, εύχομαι και πιστεύω να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα με τον κορονοϊό και να έρθουν οι φίλαθλοι όσο γρηγορότερα γίνεται στο γήπεδο για να βλέπει ο κάθε φίλαθλος την αγαπημένη του ομάδα».

-Για το αν μετά τον Κώστα Τσιμίκα και τον Απόστολο Αποστολόπουλο υπάρχουν κι άλλα παιδιά που μπορούν να βγούνε από αυτή την ομάδα:

«Ναι, υπάρχουν αρκετά παιδιά, υπάρχουν νέα παιδιά που πραγματικά, εφόσον έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους κι έχουν υπομονή και όρεξη για δουλειά και σίγουρα είναι και τυχεροί αν δεν υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, μπορούνε να κάνουνε καριέρα και στο υψηλότερο επίπεδο της Ελλάδος αλλά γιατί όχι και στο εξωτερικό».

-Για το μήνυμα του στους φιλάθλους του Πανσερραϊκού:

«Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, να τη στηρίξουν όσο περισσότερο μπορούνε και βλέποντας τα δύο τελευταία χρόνια την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση νομίζω ότι αξίζει η αυτή η διοίκηση, αξίζει η ομάδα μια πολύ μεγάλη υποστήριξη και συμπαράσταση από το Σερραϊκό λαό».

The post Διγκόζης: «Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com