Διεθνή Βούλγαρο επιθετικό φέρνει η Ξάνθη – Βίντεο

Σε ακόμη μια ενίσχυση με παίκτη που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του προχωρά η Ξάνθη, που κάνει δικό της και τον Βούλγαρο επιθετικό, Ράντοσλαβ Βασίλεφ.

Ο Βασίλεφ είναι γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου του 1990 στην Σόφια, και πριν λίγες μέρες έγινε μπαμπάς και πλέον ετοιμάζεται για την τρίτη του παρουσία σε ομάδα εκτός της χώρας του για χάρη της Ξάνθης μετά την παρουσία του απο τα 17 του έως τα 20 στην Αγγλία και την Ρέντινγκ και την εξάμηνη παρουσία του στην Κύπρο και την Αλκή.

Την μεταγραφή του Βασίλεφ στην Ξάνθη για 3 χρόνια γνωστοποίησε η Άρντα που μάλιστα του ευχήθηκε  να συνεχίσει τις εξαιρετικές του παρουσίες και να έχει πολλές επιτυχίες με τη νέα του ομάδα. Ο Βούλγαρος στράικερ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict ήταν στην Ξάνθη το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και απο σήμερα(29/9) αναμένεται να μετάσχει και στην πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του.

Με την απόκτηση του Βασίλεφ η Ξάνθη δημιουργεί μια ισχυρή γραμμή κρούσης μαζί με τον Θανάση Παπάζογλου και απο πίσω τους ανερχόμενους νεαρούς Γιάννη Φάκη, Νεκτάριο Κοτόπουλο και Δημήτρη Τσιπούρα.

The post Διεθνή Βούλγαρο επιθετικό φέρνει η Ξάνθη – Βίντεο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com