Διευκρινιστική δήλωση Σιόβα: “Δεν ήθελα να παρέμβω στο έργο του προπονητή”

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας στο Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του Nations League, υποστηρίζοντας πως πρέπει να επιστρέψουν και άλλοι έμπειροι παίκτες στην Εθνική για να βοηθήσουν τους νέους,

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Λεγκανές ξεκαθαρίζει ότι δεν ήθελε να παρέμβει στο έργο του προπονητή, ούτε να κάνει υποδείξεις και επανέλαβε το στόχο να επανέλθει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να κάνω παρέμβαση στο έργο του προπονητή, ούτε υποδείξεις για το ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να είναι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Εξέφρασα μόνο την άποψη μου, αναφορικά με το “πάντρεμα” νέων και έμπειρων παικτών που έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά και τις μεγάλες διοργανώσεις. Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναφέρουμε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης”, ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η πρώτη νίκη του Φαν Σιπ

Εθνική Ελλάδας: Η πανηγυρική ομαδική selfie στην Πρίστινα

Σιόβας: “Δεν είχαμε τη καλύτερη χημεία με τον Σβάρνα, καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Μανωλάς”

Πηγή: Sport24.gr