Διπλό από ημίχρονο και 3×3 για την Νίκη!

Σκοράροντας οκτώ τέρματα η Νίκη Κρήνης κέρδισε με 0 – 8 τον Σταυραετό και έκανε το 3×3 στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας, οδηγώντας την “κούρσα” του 1ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Οι παίκτες του κ. Τσιάρα άνοιξαν το σκορ στο 14′ με δυνατό σουτ του Αλεξανδράκη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσανάκας πέτυχε το 0 – 2. Ενώ στο 34′ ο Τζερεμές πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 0 –  3. Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Βατσίκας με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0 – 4.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους ο Τζερεμές με τον ίδιο τρόπο όπως και στο πρώτο γκολ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 0 – 5. Ενώ στο 68′ ο Μαργαριτόπουλος πέτυχε με σουτ έξω από την περιοχή το 0 – 6. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαγαλιού να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 0 – 7. Ενώ στο 83′ ο Μαργαριτόπουλος με σουτ πέτυχε το τελικό 0 – 8 σημειώνοντας παράλληλα και αυτός το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η Νίκη σημάδεψε και δύο φορές το δοκάρι του Σταυραετού με τους Αλεξανδράκη και Βατίκα.

Οι Συνθέσεις

Σταυραετός Σταυρού (Ανδρέας Ταστεμερίδης): Πατούνας, Τσιλήρας, Αγγέλης, Νταβέλης, Μάρκογλου, Ρουμελιώτης, Νανούλης, Πάλλας, Γιαννούλης, Μανούσος, Ψαλλίδας, Καραγκόζης.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσάρας): Καραστέργιος, Σελλήνης (55′ Μαγαλιός), Βασιλόπουλος (60′ Αγγελάκοπουλος), Ζησόπουλος, Πετρόπουλος, Βατσίκας, Αλεξανδράκης, Τσανάκας (50′ Μαργαριτόπουλος Γ.), Τσάρας, Τζερεμές (80′ Διαμάντης), Μαργαριτόπουλος Κ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γουδουλάκης, Χατζής, Θύμιου.

Πηγή: ifarsala.gr