«Διπλό» για το Αρμένιο στην Ανθούπολη

Τη νίκη με 1 – 0 πήρε σήμερα η Δόξα Αρμενίου στο γήπεδο της Ανθούπολης, όπου οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν τη Λάρισα ’88 για τη 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Έτσι, η ομάδα του Τάκη Τζήκα έφθασε τους έξι βαθμούς και έφθασε το συγκρότημα του Λάζαρου Λαζαρίδη, με τη πρωτιά να κατέχουν τέσσερις ομάδες, μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε ο Δρουμπιές στο 80ο λεπτό με πλασέ μετά από τη κάθετη πάσα του Τσαμπάζη. Βέβαια, οι γηπεδούχοι τρία λεπτά νωρίτερα είχαν πετύχει τέρμα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, όμως ο κ. Τέγος το ακύρωσε και οι «βυσσινί» είχαν παράπονα για την απόφαση να ακυρωθεί το τέρμα αυτό.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα ’88 (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Ντριβαλάς, Κολώνας, Τσιούκαρης (57′ Τατσόπουλος), Κωνσταντίνου Γ., Κοτολόσης, Κωνσταντίνου Β. (78′ Τζαφάλιας), Σαμαράς, Αποστολόπουλος (68′ Γεράσης), Τζήμας, Μακρυνίκας.

Δόξα Αρμενίου (Τάκης Τζήκας): Καρακυρίτσης, Θεοδωρόπουλος (76′ Ψαρράς), Χατζόπουλος Β., Φιλοκώστας, Στούκας (63′ Κωστόπουλος), Δρουμπιές, Χατζόπουλος Χ., Σπανός (83′ Χίσα), Ζιόμπουρας, Καραμπουτάκης, Τσαμπάζης (90′ Τσουμπίκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Γρηγοριάδης, Μπράμης.