Διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό ο Δαμασιακός

«Απόδραση» από την έδρα του Τυρνάβου για τον Δαμασιακό, του οποίου την αντίσταση έκαμψε με 2 – 0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι ο Δαμασιακός κατάφερε να προσθέσει ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς και να «σκαρφαλώσει» ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, ξεπερνώντας τον Φαλανιακό και καταλαμβάνοντας την 4η θέση με 27 βαθμούς. Από την άλλη, ο Τύρναβος παραμένει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερεις βαθμούς.

Ο Δαμασιακός ήταν αυτός που κατάφερε πρώτος να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Λίγο πριν τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό, ο Δεληχάς από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Δαμασιακού δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς φρόντισαν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους να αποκτήσουν προβάδισμα… ασφαλείας στο σκορ. Στο 38ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Δημητρέλης με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα, «καθαρίζοντας» τον όποιο κίνδυνο, την ώρα που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τον Δαμασιακό νικητή με τελικό σκορ το 2 – 0.

Τα Γκολ

0 – 1 19′ Δεληχάς.
0 – 2 38′ Δημητρέλης.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος (Νίκος Αργυρούλης): Τσούκας, Μπαλκούρας, Παπαγεωργίου, Λέτσιος, Τσατσελλάρι Ρ., Τσέσμα, Καρράς, Σιούτης (63′ Λάζος), Παππάς (74′ Γαλάρας), Μπάκος, Κατσαρός.

Δαμασιακός: Γεωργούλας, Ιωαννίδης (89′ Παπαδημητρίου), Μπακαΐμης Στ., Μουσιάρης Θ., Κυρατζής (72′ Πέτρου), Καρακάνος, Μπακαΐμης Χρ., Σάρα (79′ Πλίτσης), Δημητρέλης (89′ Κανής), Δεληχάς, Λέτσιος Στ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Κοντογιάννης, Ντελέζος.