«Διπλό» και πλησιάζει ο ΠΟΕ!

Με εμφατικό σκορ (1 – 4) επικράτησε ο ΠΟΕ του Αετού Αμυγδαλέας εκτός έδρας, παιχνίδι που έγινε για την 25η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Οι «μπλε» του Ζήση Ζιάγκα κέρδισαν εκτός έδρας το συγκρότημα του Μάκη Αλεξούδη και έφθασαν τους σαράντα τέσσερις βαθμούς και πλησιάζουν στη πρώτη «τετράδα» του πίνακα της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αετός Αμυγδαλέας παρέμεινε στους είκοσι δύο βαθμούς και βρίσκεται στη τελευταία θέση, μετά τη νίκη άνευ αγώνος της Λάρισας 2012 απέναντι στο Συκούριο.

Στο 13ο λεπτό ο Κυρίτσης ευτύχησε να βάλει μπροστά την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, ενώ με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο Δημήτρης Ματούλας έκανε δύο τα τέρματα για τον ΠΟΕ.

Έντεκα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3, ενώ ο Πλης στο 73′ μείωσε για την Αμυγδαλέα σε 1 – 3 και ο Βαγγέλης Ζηρδέλης διαμόρφωσε με δικό του γκολ το τελικό σκορ στο 81ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Ντάσκας (56′ Κουρούκας), Καλαϊτζής, Περδίκης (62′ Καλογιάννης), Παραφέστας, Παπακωστούλης, Μακρίδης, Ανδριανόπουλος, Τσεκούρας, Ντάλλας, Παπαδάμου (71′ Πλης).

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης (76′ Γκαντούνας), Συνάπαλος, Λαγός (62′ Καλύβας), Σουγλής, Μάντζιαρης (72′ Πετάνι), Κυρίτσης, Ματούλας, Ζηρδέλης, Καραγκούνης (83′ Χατζηβασίλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νάκας, Μπράμης.