«Διπλό» και πλησιάζει την 2η θέση

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Νίκαια ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην 6η αγωνιστική κι έτσι πλησιάζει στην 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας στα πλέι οφ της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες με το θετικό αποτέλεσμα στην 6η «στροφή» του μίνι αυτού πρωταθλήματος. Ο Οικονόμος έφθασε τους πενήντα ένα βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τον δεύτερο στην βαθμολογία, Φαλανιακό που ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο, Δωτιέα Αγιάς.

Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Χρήστου Καπελιάνη δεν πήρε κάτι θετικό όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι και ο Παναγροτικός παρέμεινε στους τριάντα δύο βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Δημήτρης Ντούφας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έδωσε το προβάδισμα στον Οικονόμο για το 0 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στην επανάληψη, με τον Δραχαλίβα να σκοράρει πιο συγκεκριμένα στο 72′, «σφραγίζοντας» έτσι το θετικό αποτέλεσμα και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Κουκουτιανός, Σέντζας, Γεωργόπουλος (83′ Τσούρα), Περήφανος, Ακρίβος (71′ Ψαρούλης), Χισενάι, Δημητρόπουλος (77′ Ανυφαντής), Τσιάρας, Χριστοδούλου (77′ Μπαλανίκας), Πετράκης, Γκουντίκας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης (71′ Μουλτσιάς), Μπουμπουνάρας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντούφας, Πούτας, Φτίκας (63′ Πίπιλας), Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Παραφέστας, Κοτούμπας Δ..