«Διπλό» με τον Γιώργο Καρβούνη!

Η Δήμητρα Γιάννουλης έχει να αγωνιστεί εδώ και αρκετό διάστημα λόγω κρουσμάτων Covid-19 στις τάξεις του συλλόγου και με την επιστροφή της η ομάδα της Γιάννουλης στους αγωνιστικούς χώρου σημείωσε «διπλό» στους Γόννους!

Το σύνολο των Νίκου Χρόνη – Θανάση Δουζένη επικράτησε του Ολύμπου Γόννων με σκορ 2 – 1 στο γήπεδο των Γόννων για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Καρβούνη λοιπόν σε 30′ και 59′, με το συγκρότημα του Δημήτρη Κωστή να μειώνει σε 1 – 2 για το τελικό αποτέλεσμα με τον Γιώργο Κόκρα.

Να σημειωθεί πως, η Δήμητρα Γιάννουλης με αυτή την νίκη έφθασε τους δέκα τρεις βαθμούς κι ενώ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ οι Γόννοι παρέμειναν στους οκτώ βαθμούς και την 13η θέση της βαθμολογίας…

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιντζιλώνης, Γουγουλιάς Ν., Μπούμπουλης Αθ., Συγκούνας, Σερίφης, Φώλλιας, Κολτσίδας, Παρασκευούδης (55′ Τζίκα Ίλ.), Ζαϊρές (55′ Τζήκας), Κόκρας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Ντούφας, Ντόκος, Αμπατζίδης (78′ Κατσάμπελας), Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Γουλούλης (68′ Μαντζαφλάρας), Καρβούνης (60′ Χατζηγρηγορίου Αν.), Σπανός (60′ Μπόντε Π.), Ραμάι (78′ Χατζηγρηγορίου Κ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μίχος, Κουτίνα.