«Διπλό» ουσίας για τους Γόννους!

Μία πολύ σημαντική νίκη κατέκτησε στην 4η αγωνιστική των πλέι άουτ ο Όλυμπος Γόννων, καθώς έφυγε από το Βλαχογιάννι με τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Χάρη στο γκολ του Νίκου Γαγάρα στο 53ο λεπτό, η ομάδα του Δημήτρη Κωστή έφθασε στην πολυπόθητη νίκη και ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού φθάνοντας τους είκοσι πέντε βαθμούς.

Στον αντίποδα, το σύνολο της Δόξας Βλαχογιαννίου έχασε έδαφος στην μάχη για την παραμονή και παρέμεινε στους δέκα έξι βαθμούς και την 9η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι σημείωσε ο Νίκος Γαγάρας στο 53ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κώστα Κολοβού στο 87ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας – Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Παληγιάννης, Πατσής, Κολοβός, Φράτζας, Τσιάρας, Καρακίτσιος (60′ Πέτρου Θ.), Κοντοθανάσης (85′ Γκουρομπίνος Δ.), Ιωαννίδης, Γελαλής (73′ Γκουρομπίνος Μ.), Αλεξίου.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Μπούμπουλης Αθ., Συγκούνας, Γκουγκουλιάς Ν., Ζαϊρές Γ., Γκαμπέτας (75′ Τσιντζιλώνης), Σερίφης, Μάντζιαρης, Γαγάρας (78′ Ζαϊρές Β.), Κόκρας, Μπούμπουλης Ευάγγ.. (70′ Κολτσίδας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Παραφέστας, Σκυβαλίδας.