“Διπλό” παραμονής για το Βλαχογιάννι!

Σημαντική νίκη πραγματοποίησε η Δόξα Βλαχογιαννίου στην έδρα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με 0 – 1, για τη μεγάλη μάχη που δίνει να κρατηθεί στην κατηγορία της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Η νίκη των φιλοξενουμένων ήρθε από την άσπρη “βούλα”, όταν σε σουτ του Νίκου Μήσιου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πενίκη με τον κ. Τσιτσανούδη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών, μια απόφαση η οποία και αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο… αιώνιος έφηβος, Βρασίδας Κοντοθανάσης, μη αστοχώντας, πετυχαίνοντας έτσι ένα γκολ – μισή κατηγορία.

Η Δόξα Βλαχογιαννίου νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό είχε και δοκάρι μετά από δυνατό σουτ από το κέντρο, του Νίκου Μήσιου.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Μίλτος Ζιάκας): Γεωργούλας, Σιμσιρής, Σουλιώτης, Πενίκης, Σελήνης (60′ Καραμπούζης), Λούγκος, Λίταινας, Κορδαλής, Νούσιος (65′ Κατσιάνος), Σπανός (46′ Παπαχρήστος), Καραντώνης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μητούλας, Καρακώστας, Ιωαννίδης, Καρατζιόλης Δ., Σαπουνάς, Γκουρομπίνος, Μήσιος Ν., Τασιούλης (60′ Φαρμάκας), Κοντοθανάσης(85′ Καρατζιόλης Λ.), Σεΐζης (65′ Ξεφτέρης).