«Διπλό» στη Ραχούλα για το Ελευθεραί

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Ραχούλας έφυγε σήμερα το Ελευθεραί, καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με 3 – 1 για την 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τη σημερινή νίκη λοιπόν, το Ελευθεραί τερμάτισε στην όγδοη θέση με πενήντα τέσσερις βαθμούς, ενώ στην αντίπερα όχθη, η Ραχούλα που θα αγωνίζεται του χρόνου στη Β΄ΕΠΣΛ τερμάτισε στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τριάντα πέντε βαθμούς.

Στο 20ο λεπτό ο Τριαντάφυλλος Μάγγος βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο δεύτερο μέρος και στο 73ο λεπτό ο Άγγελος Ευστρατίου με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τριαντάφυλλου Μάγγου διπλασίασε τα τέρματα για το Ελευθεραί. Μάλιστα, στο 80ο λεπτό ο Θοδωρής Παυλόπουλος βρήκε κενό χώρο και με δυνατό μονοκόμματο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σε 0 – 3 για το συγκρότημα του Βαγγέλη Κώτσιου.

Τέλος, η Ραχούλα μείωσε σε 1 – 3 στο 85ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στον σημερινό αγώνα.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Μαυρουδής Αντ., Νταμπώσης, Ντελόπουλος, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Μάγγος, Τσιάμης Β., Παυλόπουλος, Ευστρατίου, Βαλατσός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Δεδικούσης, Τέγος Δ.