«Διπλό» στο Βλαχογιάννι για τον Οικονόμο

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε στο «Σπύρος Θάνος» του Βλαχογιαννίου της τοπικής Δόξας με 1 – 0, ύστερα από ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 3′ με διαγώνιο σουτ του Τσούτσα που απέκρουσε ο Μιγδάνης με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 25′ με τον Ιωαννίδη που από πλάγια θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Νούσια. Στο 29′ μετά από αριστερή σέντρα του Μπουμπουνάρα, ο Δριστέλας εξ’ επαφής έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το γκολ που έμελλε να κρίνει την τύχη του αγώνα (0 – 1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βλαχογιαννίτες προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ οι Τσαριτσανιώτες διεκδίκησαν το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας Μιγδάνης αντέδρασε σωτήρια στις ευκαιρίες των Δριστέλα (53′), Γανού (59′), Βλαχάκη (90′).

Με επιτυχία διηύθυνε τον αγώνα ο Αδάμος Κουκούλης, έχοντας την συνδρομή των βοηθών Βασίλη Μάνου – Χαράλαμπου Μπλιώνα.

Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ευχαριστεί την Δόξα Βλαχογιαννίου για την άψογη φιλοξενία και δεσμεύεται να ανταποδώσει κατά τον αγώνα του δευτέρου γύρου.

Τα Γκολ

29′ 0 – 1 Δριστέλας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Γκουρομπίνος Μ. (86′ Πέτρου Γ.), Γκουρομπίνος Δ., Φράντζας, Κυπαρίσσης, Λάλλος (77′ Ρόντε), Αλεξίου, Λάκης, Ιωαννίδης, Γελαλής, Φακίτσας Απ. (68′ Κωνσταντινίδης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Καραμπίνας, Γανός, Τσούτσας (77′ Λαγιόκαπας), Γκόλτσιος, Δραχαλίβας Στ., Καρβούνης (90′ Μουλτσιάς Δ.), Δριστέλας (61′ Βλαχάκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μάνος, Μπλιώνας.