«Διπλό» στο Βλαχογιάννι και πάλι με τον Γελαλή!

Ένα γκολ του Νίκου Γελαλή προς το φινάλε του αγώνα στο Βλαχογιάννι ήταν αρκετό για να δώσει ακόμη μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον Δωτιέα Αγιάς.

Ο Νίκος Γελαλής έχει αποδείξει στο φετινό πρωτάθλημα πως είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ομάδα της Αγιάς, καθώς στο φινάλε σκοράρει ξανά και με το τρίποντο αυτό ο Δωτιέας έφθασε τους τριάντα οκτώ βαθμούς και συνεχίζει στην έκτη θέση.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Νίκου Φακίτσα που κάνει προσπάθεια για την αποφυγή της ομάδας από τη ζώνη των πλέι άουτ, έμεινε στους είκοσι οκτώ βαθμούς και τη δωδέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στο παιχνίδι πέτυχε στο 88ο λεπτό ο Νίκος Γελαλής και ο Δωτιέας με αυτό το γκολ έφυγε από το Βλαχογιάννι με τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Πέτρου, Δραγατσίκης, Χριστοδούλου, Αθανασούλης, Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος, Ιγγλέζος, Βίδρας, Αλεξίου.

Δωτιέας Αγιάς (Θοδωρής Στεργιάδης): Ρούσσος, Γούτος, Ντελής, Μπαλαμώτης, Ποτόσογλου, Κορλός (84′ Γεωργοβίτσας), Ντακούλας, Χονδροδήμος, Κατσής, Πασιάς Π. (67′ Γελαλής), Τσατσαλίδης (90′ Μαγιάκος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Καραμπούλας, Ντελέζος Θ.