“Διπλό” τίτλου στην Αμπελιά, το Κιλελέρ!
Το Κιλελέρ ήταν τόσο ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Αμπελιάς (Ολυμπιακός Αμπελιάς – Κιλελέρ 2 – 3), όσο και της 25ης Αγωνιστικής της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, καθώς είδε τον διώκτη του, Αετό Μακρυχωρίου να χάνει στον Αμπελώνα από τον τοπικό Αμπελωνιακό.
Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη αποσπάστηκε στη κορυφή με τρεις βαθμούς (58 πόντους) αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αετό Μακρυχωρίου (55 βαθμούς) και τρίτο τον Αμπελωνιακό (54 βαθμούς). Στον αντίποδα η ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς, έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου κατά πέντε βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό με κεφαλιά του Δημήτρη Καρακάνου μετά από γύρισμα του Νίκου Φαρμάκα, για να ισοφαρίσουν προσωρινά οι γηπεδούχοι έξι λεπτά αργότερα (26′) με σκόρερ τον Τριαντάφυλλο Σερίφη που με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σέντρα του Ορέστη Ζιούστη.
Πριν από το ημίχρονο όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Τζατζάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Φαρμάκας στο 43ο λεπτό.
Στην επανάληψη και στο 52′ η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη έκανε τρία τα τέρματά της. Βαθιά μπαλιά του Φαρμάκα στον Τζατζάκη που πέρασε και τον Μαγαζιώτη, όπου και με ψύχραιμο πλασέ, έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του Κιλελέρ.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 86ο λεπτό σε 2 – 3, με πλασέ του Τριαντάφυλλου Σερίφη από κοντά.
Οι Συνθέσεις
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης (65′ Κιούσσης), Ζιούστης, Κριεμάδης, Βασιλειάδης, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Σερίφης, Γεωργούλας, Σουλτούκης.
Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος, Ζιόμπουρας, Παλάσκας, Νεστορίδης, Καρακάνος, Γουρνάρης, Βράκας (85′ Κολοβός), Κουσιώρας (86′ Γαγάρας), Φαρμάκας (79′ Κασσιός), Τζατζάκης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Αρχοντής, Παπαγεωργίου.











