Δούκας για Γκαρσία: «Όταν είσαι ξεχωριστός άνθρωπος» (pic)

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Πάμπλο Γκαρσία, με αφορμή την ξεχωριστή συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του PAOK TV.

O Πάμπλο Γκαρσία έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη συμμετέχοντας κι αυτός στο Social Distancing του PAOK TV, με τον Λευτέρη Δούκα να στέκεται σε κάποιες ξεχωριστές αναφορές του Ουρουγουανού προπονητή της Κ19 του «Δικεφάλου».

Γράφει στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

Όταν είσαι προσωπικότητα και ξεχωριστός άνθρωπος, όχι μόνο δε μένει κρυφό, αλλά αποτυπώνεται σε κάθε σου λέξη.

Αποσπάσματα από συνέντευξη του Πάμπλο Γκαρσία, στο PAOK TV.

«Αν ανοίξεις ίντερνετ με αυτά που διαβάζεις, μπερδεύεσαι. Άλλοι λένε ότι πρέπει να φορούμε μάσκα και άλλοι όχι. Τώρα θυμηθήκαμε πως πλένουμε τα χέρια; Δεν έπρεπε να το ξέρουμε; Αν και στην Αφρική στερούνται τα βασικά, δεν έχουν ούτε νερό ούτε σαπούνι».

«Όταν περάσει όλο αυτό, πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορές. Όλοι μας και κυρίως οι πολιτικοί πρέπει να δουν διαφορετικά τα πράγματα σε όλο τον κόσμο. Όταν λέω όλοι, όλοι! Πρέπει να ετοιμάσουμε νέα νοσοκομεία γιατί αυτό ίσως έρθει ξανά. Ο κόσμος πρέπει να έχει δουλειά, να υπάρξει ισορροπία και δικαιοσύνη στον κόσμο».

«Να έχουν όλοι υγεία και να μείνουν στο σπίτι. Εγώ δεν μπορώ να παραπονεθώ γιατί έχω κήπο και μεγάλο σπίτι. Άλλοι είναι κλεισμένοι σε ένα μικρό διαμέρισμα. Για αυτό δεν μπορώ να ακούω τους ποδοσφαιριστές να λένε ότι κάνουν καραντίνα έχοντας στο σπίτι τους σάουνα, πισίνα. Έτσι κάνουν όλοι καραντίνα. Δεν τους κατηγορώ γιατί δούλεψαν για να βγάλουν χρήματα. Αλλά μην το ανεβάζεις στο ίντερνετ όλο αυτό. Γιατί προκαλείς αυτούς που δεν έχουν ανέσεις που έχεις εσύ…».

Πηγή: gazzetta.gr