Δρόσος: Ούτε εκβιάζομαι, ούτε κρύβω τίποτα!

Την απάντησή του μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την υπόθεση, που σύμφωνα με τους μηνυτές διαδραματίστηκε την διετία 2005-2007, στην οποία είναι κατηγορούμενος για εξαπάτηση 12 ατόμων μέσω της στοιχηματικής του εταιρείας έδωσε ο Δημήτρης Δρόσος.

Συγκεκριμένα, τονίζει:

«Είναι μια υπόθεση από τις 10άδες που είχα πριν μια 10ετία και που έχουν γνωστοποιηθεί πολλά χρόνια πίσω στο Πανελλήνιο. Συνεπώς δεν υπάρχει κάποιο νέο.

Ο δικαστικός Γολγοθάς μου εξελίσσεται εδώ και μια 10ετία, το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σε ισάριθμες δίκες είναι 9-0 αθωώσεις κάτι που ξέχασαν να αναφέρουν όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Θεωρώ ότι ο χρόνος που βγήκε εκ νέου αυτή η παλιά υπόθεση στη δημοσιότητα δεν είναι τυχαίος, ειδικά μια μέρα μετά την οριστικοποίηση της αναδιάρθρωσης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την έναρξη συνομιλιών της Παναχαϊκής με Ομιλο επιχειρηματιών.

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι ούτε εκβιάζομαι, πολύ περισσότερο με υποθέσεις που πάνε πίσω μια 10ετία, ούτε έχω να κρύψω τίποτα σε αντίθεση με πολλούς άλλους.

Και κάτι τελευταίο, για όσους δεν γνωρίζουν ο όρος στοιχηματική απάτη δεν αφορά οποιαδήποτε συμμετοχή σε προσπάθεια χειραγώγησης παιχνιδιού εκ μέρους μου, αλλά σε μια διεκδίκηση πρώην πελατών μου από στοιχηματική εταιρεία».

The post Δρόσος: Ούτε εκβιάζομαι, ούτε κρύβω τίποτα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...