Δυο συν… ένας για την ΑΕΛ!

Δυο συν… ένας ενδιαφέρονται για την ΑΕΛ. Διαβάστε τι συμβαίνει με τα διοικητικά των “βυσσινί”. Όλοι όσοι είστε εκεί γύρω στα 30 (και λίγο πιο κάτω) σίγουρα έχετε περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά από μία οθόνη με ένα χειριστήριο και μερικά κουμπιά, έχοντας για συντροφιά αρκετά εικοσάρικα (που στη συνέχεια έγιναν πενηντάρικα).

Αναφερόμαστε στα ηλεκτρονικά με κέρματα τα οποία “τάιζες” και σου έδιναν περίπου τρεις ζωές ανά παιχνίδι. Πάνω κάτω έτσι μπορούσε να περιγράψουμε την κατάσταση στην ΑΕΛ.

Έχει ήδη ξοδέψει δυο ζωές (αλλάζοντας όνομα) και πάει για την… τρίτη και φαρμακερή, όταν με το καλό κατακτήσει και μαθηματικά την άνοδο στην επαγγελματική football league.

Εκεί είναι που θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει το αλογάκι ξανά στην ανηφοριά, αυτή τη φορά όμως με περισσότερη γνώση και φυσικά χωρίς φανφάρες (και από τον κόσμο).

Δυο συν… ένας

Την Τρίτη ο Ισπανός Louis Oliver Sierra παρουσίασε το πλάνο του για την ΑΕΛ. Το AEL FC Arena, τα σχέδια του για εμπορικές χρήσεις και την “επένδυση” στις ακαδημίες. Από τότε έχουν περάσει αρκετές ώρες και η αλήθεια είναι πως ο κόσμος είναι διχασμένος.

Πολλοί είδαν με θετικό μάτι τα όσα παρουσίασε και περιμένουν με αγωνία τον Απρίλιο, ενώ άλλοι κρατάνε μικρό καλάθι εξαιτίας των ιστοριών που ακολουθούν το όνομα του (κυρίως του πατέρα του).

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο κόλπο της ΠΑΕ (που θα δημιουργηθεί μετά το τέλος της εκκαθάρισης) έχουν μπει ο Βαγγέλης Πλεξίδας και ο Ισπανός. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε άλλο ένα σενάριο.

Ο λόγος για Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος έχει σκοπό να επενδύσει αρκετά χρήματα στην ομάδα, σταδιακά, που φυσικά και γνωρίζει πως ο χρόνος κατάθεσης προτάσεων έχει παρέλθει, όμως με το όνομα του θα “αναγκάσει” τον ερασιτέχνη να εξετάσει την περίπτωση του.

Αναμονή

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα (εντός κι εκτός) είναι να στραφεί όλη η προσοχή στα διοικητικά, να χωριστεί ο κόσμος σε στρατόπεδα και να υπάρξει ένας βομβαρδισμός πληροφοριών υπέρ ή κατά προσώπων.

Ας έρθει λοιπόν με το καλό και μαθηματικά η άνοδος, ας φτάσει η 10η Απριλίου, ας ανοίξουν οι φάκελοι (ή τέλος πάντων ας φανερωθούν οι γνωστοί/άγνωστοι ενδιαφερόμενοι) και τότε ας ασχοληθούν αυτοί που πρέπει με το μέλλον της ΑΕΛ.

Είναι μία ιστορική ευκαιρία για τον σύλλογο να καλπάσει ξανά προς την κορυφή (βάσει των νόμων που υπάρχουν σήμερα) και δεν πρέπει να χαθεί σε καμία περίπτωση.

Η τελευταία “ζωή” πρέπει να ξοδευτεί σωστά γιατί αν συμβεί το αντίθετο θα πρέπει να βρεθεί κάποιος με πολλά… κέρματα να ξαναβάλει την ΑΕΛ στο παιχνίδι.

Πηγή: sport24.gr