Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός στην SL;

Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός στην SL;

Nέες εξελίξεις από εβδομάδα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα διαφόρων αθλητικών εφημερίδων και  site,φέρνουν όλο και πιο κοντά στην Superleague την Δόξα Δράμας, και την ομάδα της Λιβαδειάς.

Όπως αναφέρουν τα πιο πολλά Μ.Μ.Ε  η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδριάζει σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις για να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα. Στην περίπτωση που οι δύο ομάδες αδειοδοτηθούν, τότε βάσει κανονισμού, θα πάρουν τη θέση στη Σούπερ Λίγκα, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας που αποβλήθηκαν λόγω της συμμετοχής στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Ωστόσο, δεν μπορεί να βγάλει και επίσημα το πόρισμά της, καθώς τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και η Καβάλα, όσο η ΑΕΛ και ο ΠΑΣ έχουν «παγώσει» τη διαδικασία με τις προσφυγές που κάνουν σε διαφορετικά όργανα και ζητούν τη δικαίωσή τους.

Και έρχομαι και αναρωτιέμαι εγώ πως αυτές οι 2 ομάδες έχουν πλήρης φακέλους? Πως να αγωνιστούν στην Superleague ενώ είναι μπλεγμένες  σε στημένους αγώνες?

ΥΠΟΜΟΝΉ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΌΛΗ Η ΛΆΡΙΣΑ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΕΙ  ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΕΛ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...