Δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή για τον Σμόλικα!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Σμόλικα Φαλάνης, όπου περιλαμβάνει δύο ανανεώσεις παικτών και μία μεταγραφή!

Συγκεκριμένα, επενδύοντας στο μέλλον με τη φανέλα του Σμόλικα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τόσο ο Θεόφιλος Τσιρογιάννης (φωτ.) όσο και ο Νεκτάριος Χασιώτης.

Ακόμη, τη δεύτερη μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα του Γιώργου Μάτου, με αυτή να είναι η περίπτωση του 16χρονου τερματοφύλακα, Μιχάλη Παπαγιάννη από τον Παναγροτικό Νίκαιας, με τον ίδιο που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας Ολύμπικ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Σμόλικας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Θεόφιλο Τσιρογιάννη και Νεκτάριο Χασιώτη, όπως και τη δεύτερη μεταγραφή για τον σύλλογο, αυτή του 16χρονου τερματοφύλακα, Μιχάλη Παπαγιάννη! Κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας, Γιώργου Μάτου θα αγωνίζονται οι τρεις ποδοσφαιριστές, με τη διοίκηση να συνεχίζει πιστά το έργο της έχοντας στο ρόστερ πολλά νεαρά παιδιά. Για τους Τσιρογιάννη και Χασιώτη ολοκληρώθηκε μία αρκετά καλή χρονιά με τον Σμόλικα και θα συνεχίσουν να φορούν τη «πράσινη» φανέλα. Όσον αφορά τον νεαρό και ταλαντούχο τερματοφύλακα, Μιχάλη Παπαγιάννη, προέρχεται από τον Παναγροτικό Νίκαιας και τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας Ολύμπικ, με τον ίδιο που έχει συνεργαστεί με τον προπονητή μας, Γιώργο Μάτο. Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες στο μέλλον».