Δύο διαζύγια στον ΑΣ Σαντορίνης 2020!

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες πώς το ρόστερ του ΑΣ Σαντορίνης 2020 θα έχει αλλαγές. 

Το σωματείο λοιπόν, ανακοίνωσε πώς ο Στάθης Λούκας και ο Βασίλης Μαναριώτης αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση ευχαρίστησε το Στάθη Λούκας για την προσφορά του αναφέροντας πώς η Σαντορίνη είναι πια το δεύτερο σπίτι του και στο τέλος, αναφέρθηκε και στη λύση της συνεργασίας με τον Μαναριώτη.

Δύο αφαιρέσεις από το ρόστερ, τρεις προσθήκες (Παπαδόπουλος, Κανούλας) και ο Γιώργος Σκαθαρούδης ο οποίος έχει συμφωνήσει με την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

“Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Σ Σαντορίνης 2020 ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Λούκα.

Η προσφορά του ήταν πολύτιμη αφού για πρώτη φορά ήρθε στο νησί το 2014 και κατάφερε με τον επαγγελματισμό του και τις ικανότητες του να βοηθήσει σημαντικά τον Πανθηραϊκό να πετύχει τους στόχουςτου .

Ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Υπενθυμίζουμε ότι την περίοδο 2015-2016, ο Στάθης Λούκας πανηγύρισε νταμπλ Κυκλάδων με τη φανέλα του Πανθηραϊκού ενώ την περίοδο 2018-2019 κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων με τη φανέλα του Πανθηραϊκού και πάλι.

Πέρυσι ως ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας αφού έφτασε μέχρι την 4η φάση του θεσμού.

Για τον Στάθη Λούκα η Σαντορίνη έχει πλέον γίνει το δεύτερο του σπίτι κάτι που σημαίνει ότι η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Παράλληλα, η ομάδα μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μαναριώτη.

Ευχαριστούμε αμφότερους τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.”

The post Δύο διαζύγια στον ΑΣ Σαντορίνης 2020! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com