Δύο «λιοντάρια» σε σεμινάριο προπονητών!

Δύο παίκτες του Πανσερραϊκού, ο Άγγελος Κούτλας και ο Κώστας Μπάρδας ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν το 1ο  Πανελλήνιο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Μαΐου 2019 στην Αθήνα από την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.).

Τα δύο… «λιοντάρια», από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας του Πανσερραϊκού, είναι απόφοιτοι Γυμναστικής ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ Σερρών-ΑΠΘ) ενώ από τα τέλη Μαρτίου είναι και επίσημα διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, επιπέδου UEFA B (Κούτλας) και UEFA C (Μπάρδας). Οι δύο ποδοσφαιριστές εμπλούτισαν τις γνώσεις τους και επέστρεψαν στις Σέρρες με σημαντικές εμπειρίες που όταν μετά από χρόνια κρεμάσουν τα παπούτσια τους θα τους βοηθήσουν στην προπονητική καριέρα που θα ακολουθήσουν. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και το πρακτικό μέρος στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο Άγγελος Κούτλας και ο Κώστας Μπάρδας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις εισηγήσεις και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα θεωρητικά και πρακτικά σημαντικών ανθρώπων του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως των προπονητών Τάκη ΛεμονήΓιώργου ΔώνηΣάκη ΤσιώληΓιάννη ΠετράκηΘόδωρου Ελευθεριάδη του προπονητή φυσικής κατάστασης Εθνικής Ελπίδων και συντονιστή φυσικής κατάστασης Εθνικών ομάδων Νεκτάριου Πανταζήτου επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Γιώργου Μαρτάκου κ.α

Πηγή: ert

The post Δύο «λιοντάρια» σε σεμινάριο προπονητών! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...