Δύο παίκτες ανακοίνωσε η Larissa Futsal!

Ο Πρώτος Σύλλογος Ποδοσφαίρου Σάλας στη Θεσσαλία «Larissa Futsal» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 28χρονο Θωμά Τσιρογιάννη και τον 26χρονο Λευτέρη  Μάνικο.

Ο Θωμάς Τσιρογιάννης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ μέχρι τα 18. Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα παίζοντας την χρονιά 2012-2013 στη Β’ Εθνική με τα «βυσσινί» χρώματα της ΑΕΛ. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Δωτιέα Αγιάς και στη Γ’ Εθνική.

Ο Λεύτερης Μάνικος έκανε και αυτός τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες ΑΕΛ. Στη συνέχεια βρέθηκε στην Κρήτη και στην Κ17 του Πλατανιά Χανίων. Έπειτα μετακόμισε στην ομάδα του ΑΟ Χανίων όπου έκανε το ντεμπούτο στην Football League στο παιχνίδι του ΑΟΧ με τον Ηρακλή Ψαχνών. Συμμετείχε επίσης στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τις ομάδες του Τσικλητήρα, Ατρόμητο Παλαμά και Α.Ε. Διδυμοτείχου. Πέρυσι επέστρεψε στην Λάρισα όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Δωτιέα Αγιάς τον οποίο βοήθησε τα μέγιστα μαζί με τον Θωμά Τσιρογιάννη στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Λευτέρη η κλήση του το 2014 στην Εθνική Νέων από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Παχατουρίδη.

Καλώς ήρθατε στον Πρώτο Σύλλογο Ποδοσφαίρου Σάλας στη Θεσσαλία και μοναδικό εκπρόσωπο της Επαρχίας στο Πρωτάθλημα της Super League Futsal!