Δύσκολα η Αγιά…

Σε ένα δύσκολα, καιρικά, παιχνίδι κυπέλλου ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε δύσκολα του νεαρού και μαχητικού συγκροτήματος του Θοδωρή Βουτυρίτσα με σκορ 2 – 1.

Έτσι η Αγιά μαζί με την Νίκαια, η οποία επικράτησε στο γήπεδο της επί του Μυραϊκού, έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που θα συνεχίσουν στην διοργάνωση με την τρίτη να βγει από το αυριανό παιχνίδι στην Ελασσόνα ανάμεσα στον τοπικό ΠΟΕ και την Δόξα Ομορφοχωρίου.

Το Φιλμ του Αγώνα

5′ 1 – 0 Σέντρα του Τζιόλα από δεξιά, στην πορεία της μπάλας μπαίνει άθελα του ο Γωγάς ο οποίος στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας έτσι το 1 – 0 για του γηπεδούχους.

11′ 1 – 1 Ο προωθημένος Γκαραγκούνης βγαίνει απέναντι από τον Γιολδάση, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Χατζή, και με ιδανικό πλασέ κάνει το 1 – 1.

76′ 2 – 1 Ο Τζιόλας με το κεφάλι θα κάνει το 2 – 1, δίνοντας το εισητήριο της πρόκρισης στην ομάδα της Αγιάς.

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς: Γιολδάσης, Τσάκε, Τσακάλι (65΄Μπάγκας), Βερβέρης, Ρέντζας, Μαντζαρής (80΄Παντελιάδης), Γκρέτσης, Τζιόλας, Σιμούλης (60΄Γεωργούλας), Μαλάκος, Καλόγηρος.

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας: Ζαχαρόπουλος, Κουτζιούμης, Γωγάς (35΄Αλεξόπουλος), Κατσάνος, Χρήστου, Ζησάκης, Γκαραγκούνης, Βουτυρίτσας (65΄Κοκάλας), Γκουντάρας (70΄ Νταφόπουλος), Χατζής, Αγόρας.